Kiskőrös és egyebek

2010.02.20. 00:39

Az idei második előadás Kiskőrösön volt tegnap, azaz pénteken délelőtt 11-től. De kezdjük az elején!

Nem indult valami jól a nap, ugyanis még előző este, amikor Sanyival bepakoltuk a kocsiba a díszletet és keléket, észrevettük, hogy nincs meg az egyik díszletelem merevítője, amit ugyan pótoltunk, de nem voltunk nyugodtak. Reggel fél nyolckor, amikor elindultunk, tejszerű ködben hasított a kocsi orra, és ha ez még nem lett volna elég, Csongrád után baleset miatt lezárták az utat, ezért kerülnünk kellett, ami miatt bő fél órával később értünk oda, mint terveztük, ráadásul még a GPS is rosszalkodott... Amikor viszont begurultunk Kiskőrösre, kisütött a nap, és valahogy minden megváltozott. Van valami pozitív kisugárzása a városnak, és valahogy elszállt a negatív hangulat az autóból. Jó messzire szállhatott, mert azóta sem talált vissza... A művelődési házba érve, amit az ott született költőről neveztek el, segítőkész, lelkes vezető technikus fogadott minket. Az ilyen emberekkel jó dolgozni, akiknek a szakmai tudása mellett segítőkészsége és lelkesedése is magával ragadott. A színpad majdnem nagyobb volt, mint a nézőtér, pedig az is több, mint 300 férőhelyes, a hangulata pedig, mondhatni, mesés. A bepakolás, berendezés, jelölés után bemelegítés közben valami olyan iszonyatos izgalom fogott el, amilyen nem éreztem a premier óta, sokal több volt, mint a "szokásos" előadás előtti drukk. Hogy miért így éreztem, nem tudom. Az előadás viszont rendben, sőt szinte tökéletesen lement. Fura ezt leírni, pláne a saját előadásunkra, de így érzem, hiszen gyakorlatilag tökéletes munkát végzett az együttes összes tagja. Meg is lett az eredménye a dolognak, hatalmas tapsot és szeretetet kaptunk a 7-10 éves nézőktől, ők pedig cserébe autogrammot kértek és kaptak is(azt hiszem kb a 6. alkalom lehetett, hogy autogrammot osztunk). Ezúton is köszönjük az igazgatónőnek a lehetőséget, jövünk szívesen máskor is! Az előadás után nem maradt más dolgunk, mint letesztelni a művelődési ház földszintjén lévő cikrászdát. Azt hiszem mindenkitől megkapta a maximális 5 pontot.

Azt hiszem, az ilyen napokra mondják, hogy ezért igazán érdemes volt fölkelni.

Jövő héten nem igazán leszek gépközelben, mert Budapesten és Egerben is helyettesítek majd, ráadásul ezerrel próbáljuk az új táncmesénket, a Jancsi és Juliskát, és még Piroska előadás is lesz, úgyhogy nemigen fogok írni ide sem (bár a ritka posztokat talán már megszoktátok az utóbbi időben), de azért kaptok majd ún. konzervet.

A bejegyzés trackback címe:

https://artwolf.blog.hu/api/trackback/id/tr441775016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása