Első bejegyzés

2009.11.17. 19:18

Úgy döntöttem, blogot indítok, mert már boldog-boldogtalan vezet blogot és mivel időm is engedi, hát elkezdem...

Szóval kezdjük egy bemutatkozásfélével.

Táncművésznek készülök, és úgy érzem, hogy többé kevésbé a helyes úton járok. Tavaly már szerepem volt egy tehetséges és főleg képzett  koreográfus felnőtt darabjában, aki mellesleg a mesterem, idén tavasztól pedig egy táncmesében, ami Piroska és a Farkas címmel fut, hatalmas sikerrel. Körülbelül 50 előadásnál járunk országszerte, majd ha lesz kedvem, egyszer összeszámolom, hogy pontosan mennyi az annyi.

Bár ez a blog nemcsak a szakmai előrehaladásommal lesz tele, ezt mégis fontosnak éreztem leírni, mert hivatásomnak tekintem a táncot, kitölti az életemet.

Momentán Dj Krush-t hallgatok és vajas-szilvalekváros kenyeret eszek, elég érdekesen néz ki a cucc, de imádom.

Ez után majd néhány rövidebb bejegyzés fog következni, hogy képbe kerüljön az olvasó (ha egyáltalán van), a lelki állapotommal kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://artwolf.blog.hu/api/trackback/id/tr981532556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása