Bejegyzéstelenség vége

2009.12.14. 18:20

Jó két héttel vagyok lemaradva magamtól a blogírásban, ezt most elkezdem bepótolni, miközben a jelen eseményeit is írom majd. Legalábbis igyekszem...

Pont két hete vasárnap volt Debrecenben egy előadásunk, ahonnan nem haza jöttem, hanem fölmentem Pestre Imivel és Mártival, mert hétfőn Angyalföldön helyettesítettem Sanyit egyéb elfoglaltságai miatt. Szóval ott voltunk este fél nyolckor Pesten Mártival a Nyugati melletti MekDuciban, és azon agyaltunk, hogy mit kéne kezdeni az esténkkel. Nagyjából egyszerre találtuk meg a PestiEstben a Mu Színház tánctársulatának előadását, a 2ME-t. Három férfi, három nő adja elő a két nem kapcsolatáról szóló darabot. Ami bizony nem csak arról szól, hogy hú, de szerelmesek egymásba. Utálják egymást, félnek a másik reakciójától, nem mernek őszinték lenni, megjátszák magukat a nem csak az ellenkező, de a saját nemük képviselőinek is. De valahogy mégis mindig egymás mellett kötnek ki, nem tudnak elszakadni egymástól. Hogy ez miért van így? Talán nincs is rá jó válasz, és ők sem próbálják ezt elhitetni. Ettől lesz életszagú az egész, ajánlom mindenkinek a megnézését!

A bejegyzés trackback címe:

https://artwolf.blog.hu/api/trackback/id/tr661597912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása