Régi cucc 2

2009.12.20. 14:29

Akinek nem dereng Régi cucc 1 című bejegyzés, az nem emlékszik rosszul, nem volt ilyen. Viszont egyszer már elkezdtem a kimaradásokat pótolni ebben a bejegyzésben, ez most annak a folytatása.

Szóval november 30-a, hétfő.

Délelőtt 10-re mentünk Mártival a Budapest Táncszínházhoz Földihez. Kemény, másfél órás tréning következett, kombináció sajnos nem volt, de üsse kavics, ettől függetlenül nagyon élveztük.

Ez után "megnéztük" a Láthatatlan kiállítást. Ez bevezeti a látó embert a vakok világába, megmutatja, hogy milyen az élet legfontosabb érzékszervünk, a látás nélkül. Körülnéztünk a fészerben, sétáltunk az utcán, körbetapogattuk a lakást, beültünk egy bárba. Márti folyamatosan le akarta rólam tépni a ruhát, de biztos csak parázott kicsit. Ja, és az utcán (bent a kiállítás utcáján) megtaláltuk a kisautójának a tesóját, egy KisPolszkit. Érdekes és tanulságos, ha valaki a Népligetnél jár, és van egy bő óra hosszája, menjen be, és lásson csodát!

Később az órán, amit tartottam nem történt semmi különös, gyakoroltuk a karácsonyi munkabemutatóra a számokat. Azt kellett megállapítanom a csoportokkal kapcsolatban, hogy egyre ügyesebbek ezek az angyalföldiek.

Este nem voltam még elég fáradt, ezért elmentem sétálni egy kicsit a Hősök terére. És most szöveg helyett álljon itt néhány kép (még mindig csak telefonnal készülnek a képek, úgyhogy bocs a minőségéért):

Andrássy út:

Hősök tere:

Szépművészeti múzeum:

Műcsarnok:

A bejegyzés trackback címe:

https://artwolf.blog.hu/api/trackback/id/tr851610902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loraenn 2009.12.21. 11:43:47

Na csak annyit, hogy làtod, te egy blog-tipus vagy. En nem, ha idom van is, kedvem nem mindig van irni. Hangulatember-tipus. Mintha nem ismernél. Azonkivül nem is tudok sokàig irni, erre a hazautazàsos dolgon jöttem rà, egy ido utàn kiszippan minden energia és hasznàlhato gondolat. Ami marad az meg eroltetett posvàny, olyan meg van elég a neten.
Ahoj, te uborkaszelet.

ArtWolf · http://artwolf.blog.hu 2009.12.21. 21:19:41

Uborkaszelet, na ezt se mondta még senki:D Egyébként néha nekem is meg kell erőszakolnom magamat, hogy írjak, de most legalább időm van, úgyhogy írogatok... De az nem baj, hogy nem vagy blog típus, ahogy mondod, de azért néha jó tudni, hogy mi történik veled. Aztán hogy azt a blogon olvasom, vagy küldesz egy e-mail-t, az nekem tök mindegy...
Na üdv, te franciahonba szakadt hazánk lánya!
süti beállítások módosítása