H1N1

2009.11.20. 21:30

Most a munkaadóm és köztem lévő ellentétről fogok írni, ha valakinek már elege van az "új" influenzából, akkor ne kattitson tovább!

Sanyi rá akar beszélni engem, hogy oltassam be magamat. Az előadásra hivatkozik, ugyanis ha valaki megbetegszik, akkor nincs előadás, kötbért kell fizetni, ráadásul nem lesz pénzünk. Ezt én meg is értem.

DE!

Ez az influenza miben más, mint az eddigiek? Azon kívül, hogy ezt most jobban nyomják a tévében... Eddig haltak meg a szövődményekben? Igen. Eddig zártak be iskolákat, óvodákat a járvány mellett? Igen. Miért van az, hogy az orvosok fele nem meri beadatni? Ja, hogy ezt a vakcinát két hónap alatt letesztelték, amikor egy ilyen vakcina átfutási ideje 5(!!!) év (ezt egy gyógyszerész barátomtól tudom!!)

Ezen kívül én köszönöm, teljesen megvagyok gyógyszerek nélkül. Az elmúlt 5 évben a következő gyógyszereket szedtem be: Algopyrin, Kalmopyrin, Algoflex. Csak, ha fájt a fejem és két kezemen meg tudnám számolni, hányszor.

Egyébként egészséges vagyok, folyamatosan kezet mosok szappannal, kajálás előtt főleg, rendszeresen eszek gyümölcsöt, és szedem a cápaporcot a térdemre, és véletlenül immunerősítő is, ja, és full természetes.

Úgyhogy NEM fogom beadatni az oltást. Pont.

Nem mondom, hogy nincs igaza Sanyinak, én sem akarok itthon feküdni lázasan és kicseszni a többiekkel (és magammal), hogy nem keresünk pénzt, azon kívül ez a darab az egyik legjobb dolog az eddigi életemben, egyszerűen imádom, és játszani akarom.

A bejegyzés trackback címe:

https://artwolf.blog.hu/api/trackback/id/tr311540674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hillaby · http://twitter.com/hillaby 2009.11.21. 21:33:55

a számból vetted ki a szót. Mosd meg mindenesetre a kezed utána :).

Loraenn 2009.12.21. 11:37:31

Jajj, nàlatok is orültek hàza volt? (Esetleg van)
Mamàmat vagy 2 hétig probàltam lebeszélni errol a hülye oltàsrol... tolünk 2 percre van az oltohely. Ott is marad én meg itthon.
remélem azért, hogy nem lett igaza munkaadodnak, mert akkor nagyon uhh, de nem lenne jo... :)
süti beállítások módosítása