Nyugis nap

2009.11.25. 16:58

Nem volt ma sem túl nehéz napom, de nem is bánom, gondolva itt a múlt hétre és ennek a hétnek a hátralevő részére.

A mai napról csak annyit, hogy a csongrádi Batsányi gimi végzős "kisgimiseinek" tanítottam az osztálytáncot, illetve már nemigen kellett tanítani, hiszen már tudják, épp csak csiszolgatni kell már csak, egész jól haladok velük. Teljesen nézhető már, szerintem sikeres lesz. Ezt onnan gondolom, hogy akik eddig látták, azoknak abszolút tetszik (pl a tesitanáruknak, és egy másik osztálynak).

Holnap vár ránk három Piroska előadás itt, Szentesen, ennek ellenére megint korán, hatkor kelek, mert a hazai közönség előtt a szokatlanul pici színpadon nem kéne rontani, és ehhez próba kell... Nem tudom, hogy milyen egymás után három előadást lenyomni, de szerintem elég fárasztó lesz. Mindenesetre várom már, végre a családtagjaim is meg tudják nézni, és azért mégiscsak közvetlenebb lesz a visszacsatolás.

Tehát reggel 9-kor, fél 11-kor és fél 3-kor Toj-Toj (magyarul szar-szar, a függöny mögött, színpadra lépés előtt ezzel szoktak szerencsét kívánni egymásnak a színészek, táncosok, és még ki tudja kik)

A bejegyzés trackback címe:

https://artwolf.blog.hu/api/trackback/id/tr751551988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása