Szilveszter...

2010.01.02. 20:22

Ez nem lesz egy hosszú bejegyzés, mert nincs kedvem írni. Hogy őszinte legyek, ebben az évben még semmihez sem volt igazán kedvem, mióta befejeztük a szilveszteri mulaccságot (direkt így!), azóta csak alszok és eszek. Na jó, meg egyszer voltam nagybátyáméknál...

Szóval szilveszter. Nem nagyon terveztünk előre semmit a Kedvesemmel, ahol találunk jó bulit, ott leszünk és kész. Csakhogy ilyet nemigen találtunk éjfél előtt... Éjfélkor Kossuth tér, tüzijáték, aztán inkább haza jöttünk, mert itthon legalább itt volt anyum két kolleganője a párjukkal és 4 év körüli kislányaikkal, rajtuk legalább jókat lehetett röhögni. Fél kettő körül ágyba bújás volt a program... Jó kis szilveszter volt ez attól függetlenül, hogy ez sem a féktelen ivásról és partizásról szólt.

Mindenkinek jobbat, mint az előző!

A bejegyzés trackback címe:

https://artwolf.blog.hu/api/trackback/id/tr311640342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása