Önreklám

2012.09.19. 14:35

Kedves budapestiek! Ha problémád van a számítógépeddel, lassú, el van koszolódva a ventilátor, vagy nem úgy működik, mint eddig, hívj hozzáértőt, Hankó Györgyöt! Telefonszámom: 20/402-06-72
Kérlek, oszd meg ismerőseiddel, hogy minél több embernek tudjak segíteni!

WikiLeaks

2011.01.12. 13:19

Mi az a WikiLeaks? Ők azok, akik többek között egy 400000 oldalas titkos amerikai katonai dokumentációt hoztak nyilvánosságra az iraki háborúval kapcsolatban, és azt a felvételt, melyen egy Irakban járőröző amerikai harci helikopter civilekre, köztük gyerekekre támad. Amúgymeg nézzétek meg a dokumentumfilmet, amit a Svéd Televízió készített:

Karácsony...

2010.12.25. 23:21

Egyik kedves kollégám és barátom a lelkemre kötötte (vagyishát tulajdonképpen parancsba adta:P), hogy márpedig írjak valami karácsonyosat ide a blogba. Hogy pontosan mit, azt már persze rám bízta (mert ugye én vagyok a blog gazdája, meg különben is), viszont nem nagyon van ihletem (nem véletlenül pang a blog:S) Írhatnám, hogy boldog karit, meg minden, de ezt úgyis rengetegen leírják, még többen mondják...

Csókod

2010.11.27. 00:50

Finom. A legfinomabb, ami létezik. Nem tudom mihez hasonlítani az ízét, mert nem vagy hasonlítható semmihez és senkihez.
Egyszerre annyira erős vagyok, hogy úgy érzem, hegyeket is meg tudnék mozdítani és annyira gyenge, hogy megremegek tőle.
Egyszerre rab vagyok és szabad. A Te rabszolgád vagyok, és Te adsz nekem szárnyakat.
Eggyé válunk. Egy a lelkünk.
Csak egy pillanat, de ez a pillanat örökké tart, mégis azonnal vége van.
Újra akarom.
Mindíg.

Szeptember 16

2010.09.27. 23:07

Érdekes felkérést kaptunk hétfőn, az U26 nevű szórakozóhelyen árnyjátékot kellett csinálnunk a Káma Szútra illusztrációjaként.

Tegnap este Csongrádon a Térfesztivál keretein belül a város vendégül látta az Experidance táncegyüttest, ahol egy ingyenes előadáson a Nagyidai cigányok című darabjukat mutatták be.

Re...

2010.09.01. 20:11

Hát egy ideje nem írtam, elnézést kérek azoktól, akik várták az új posztokat. Nem igérem meg, hogy pótlok, mert fél év eseményeit behozni, hááááát...

Azért a nyárral kapcsolatban annyit mondok csak, hogy nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Sajnos elmaradt majdnem az összes nyárra kitűzött Pisorka és a farkas valamint Jancsi és Juliska előadásunk, majd az ősszel fog ismét beindulni a szekér. Addig is munkát keresek, hátha...

Egyébként pedig sokat strandoltam a Kedvessel, főleg a Tiszán, még többet bicikliztem, főleg Szentes-Gádoros között.

A jövőre és a bloggal kapcsolatban semmit nem igérek, hiszen akkor nincs mit megszegni. Igyekszem időnként posztolni valamit, aztán majd látjuk...

Közlekedési Múzeum...

2010.03.08. 23:36

Helyettesítettem Sanyit Pesten és Egerben, ezért pár napot a fővárosunkban töltöttem ismét (kicst megkésve írom ezt a posztot, már két hete történt, bocsánat érte). A többit most nem részletezném (majd később), most csak a Közlekedési Múzeumban tett látogatásunkról írnék pár gondolatot - nem, nem a kollegináimat kényszerítettem be a kapun vasvillával (másképp valószínűleg nem ment volna), hanem faterommal jártam körbe.

Nőnap

2010.03.08. 22:13

Boldog Nőnapot kívánok minen ide tévedő lánynak, asszonynak, nagymamának, édesanyának, hölgynek, dámának, csajnak, kisasszonynak, nőcinek, csajszinak, leánynak, dívának!
Az uraknak, férfiaknak pedig üzenem, hogy ezen a napon figyeljünk oda még egy kicsit jobban életünk bölcsőjére és értelmére!
 

Szerző: ArtWolf

Szólj hozzá!

Címkék: nőnap

Korsakov - Seherezade

2010.02.23. 19:48

Nikolai Rmisky-Korsakov művét, a Seherezádét mutatom meg nektek. Ennek egyik részlete, a Kalendar herceg fogott meg nagyon (a második videón 1:38-tól 5:04-ig figyeljétek!) a hihetetlen szépségével, nyitottságával, tisztaságával, egyszerűen szerelmes leszek ettől a zenétől. De inkább nem szaporítom a szót, a kattintás után jöjjenek a videók!

Kiskőrös és egyebek

2010.02.20. 00:39

Az idei második előadás Kiskőrösön volt tegnap, azaz pénteken délelőtt 11-től. De kezdjük az elején!

Hősök...

2010.02.14. 19:29

2010. február 13.: ismét Hősök az Inferno-ban, hurrá! Aztán odamentünk, és mégse...

Szereltem az erősítőmet

2010.02.10. 23:15

Az erősítőm nem épp mai darab, ha minden igaz 2000-ben adták ki, tehát 9-10 éves lehet (a kb 1-2 éves gyártási ciklusokat figyelembe véve, gyártási időt sajnos nem találtam rajta), ráadásul elég sokat van hurcolászva (főleg szalagavató próbák idején), ezért aztán nem meglepő, ha kisebb-nagyobb hibák előfordulnak.

Liro Rantala Trio

2010.02.08. 22:25

Manapság elég divatosak a kevert műfajú előadók a zenében, a legnépszerűbbek közé tartoznak talán a Pendulum és az Asian Dub Foundation, ahol a D'n'B-t ötvözik a rock-kal és még ezzel-azzal, szinte már hozzá szoktunk a hangzásukhoz. Aztán ott vannak a kicsit régebbi keveredések, mint a goa, illetve a már külön műfajként létező ragga, dub és sorolhatnám napokig. Nade mi van akkor, ha a klasszikus zongorát, az elektromos gitárt és a beatbox-ot osszeházasítjuk. Legmerészebb álmaimban sem képzeltem volna soha, hogy ilyesmit bárki kitalál, pedig de. Ismét kiderült, hogy az én fantáziám a szegény...

Loraennnek címezve

2010.01.30. 22:25

Nem vagyok egy nagy rocker (sőt, szinte egyáltalán nem hallgatok rock zenét, csak párat a régi nagyok közül), de a Nirvana-tól a Smells like teen's spirit nagyot üt.